top of page
ПОЛИТИКА НА РЕФУНДИРАЊЕ
Доколку не сте задоволни со производот, истиот можете да го вратите и средствата да Ви бидат рефундирани или производот можете да го замените за нешто друго. Производот можете да го вратите или да Ви бидат рефундирани средствата во рок од 15 дена од датумот на плаќањето. Вратените или заменетите производи мора да бидат во иста состојба во која ги имате добиено и во оригиналната кутија и/или пакување. 
bottom of page