top of page
logo-footer.png

ENI S.p.A. е Италијанска меѓународна нафтена компанија со седиште во Рим. Се смета за еден од главните глобални играчи во нафтената индустрија, присутна во 71 држави, со 33 илјади вработени. Eni e 8-ма најголема компанија во нафтената индустрија по пазарна капитализација.

Технокомерц располага со широк асортиман на ENI моторни масла, хидраулични масла - хидроли, масти и мазива

За информации и нарачки можете да не контактирате на 070 231 177 или на gjoko@tehnokomerc.com.mk

MOBIL е бренд на американската нафтена и гасна компанија ExxonMobil - втората најголема компанија во светот за преработка на нафтени деривати и гас, формирана во далечната 1882, која моментално поседува 21 рафинерии низ целиот свет.

Технокомерц располага хидраулични масла - хидроли од Mobil.

За информации и нарачки можете да не контактирате на 070 231 177 или на gjoko@tehnokomerc.com.mk

bottom of page