midacbatteries.png

MIDAC е италијански бренд на акумулатори, со докажан квалитет и перформанси, за кои Технокомерц гарантира со 

гаранција од 24 месеци (2 години) при монтажа во некој од нашите салони. Моментално достапни се 3 јачини и модели и тоа:

- 55Ah - Midac Hermeticum

- 72Ah - Midac Itineris EFB (Start-Stop акумулатор)

- 74Ah - Midac Celeris 

akumulatori midac.png
turbo-logo.png

TURBO е турски бренд на акумулатори. Одличен избор за товарни возила и други возила кои користат поголеми

акумулатори. Во Технокомерц се достапни 100Ah, 135Ah, 180Ah и 225Ah.

За акумулаторите издаваме гаранција од 12 месеци.

kamyon.png
otomobil.png