top of page
SR-666.png
Speedways.png

Speedways Tires e основана во 1984 година во Индија. Денес компанијата има присуство во над 100 земји во светот и е водечки производител на земјоделски, индустриски и OTR гуми. Добитник се на  „CAPEXIL Export Award“ како еден од најголемите изозници во својот сектор. 

GRIPKING R-1.png
bottom of page