top of page

Купување на нови гуми со монтажа

  • 30 min
  • По ценовник
  • Во одбраната локација

Service Description

Резервирајте термин за да купите нови гуми во Stop&Go, и притоа да ги балансирате и монтирате на Вашиот автомобил.


Cancellation Policy

Ве молиме бидете пристигнати во салон 15 мин пред закажаниот термин. За откажување на термин Ве молиме контактирајте не 12 часа однапред. Благодариме.


Contact Details

+ (02) 3097193

e-store@tehnokomerc.com.mk

ул. 8-ми септември бр. 42, Скопје, 1000, MKD


bottom of page