top of page

Промена на тркала (гуми на бандаж)

  • 30 min
  • По ценовник
  • Во одбраната локација

Service Description

Резервирајте термин за промена на гуми кои се веќе монтирани на бандаж, односно промена на тркала.


Cancellation Policy

Ве молиме бидете пристигнати во салон 15 мин пред закажаниот термин. За откажување на термин Ве молиме контактирајте не 12 часа однапред. Благодариме.


Contact Details

+ (02) 3097193

e-store@tehnokomerc.com.mk

ул. 8-ми септември бр. 42, Скопје, 1000, MKD


bottom of page