top of page
bigstock-Generic-Semi-Trucks-Speeding-O-95099174.jpg

За свет кој што е постојано во движење!

Добредојдовте официјалната страница на Технокомерц АД Скопје

 1972   ОСНОВАЊЕ НА ТЕХНОКОМЕРЦ

Oсновна дејност трговија со градежни машини, гуми за товарни возила, индустриски гуми, акумулатори, филтри, лубриканти и резервни делови за градежни машини и теретни возила.

 1981   ПРОШИРУВАЊЕ

Во склоп на компанијата од 1981 година функционира и погон за производство на хидраулични црева, приклучни елементи и гумено-техничка стока.

 2008   ОСНОВАЊЕ НА STOP&GO

Основан е ланецот Stop&Go кој се занимава со директна продажба на патнички и товарни гуми низ државата.

 2018   СПОЈУВАЊЕ НА STOP&GO

Stop&Go се припојува на Технокомерц АД Скопје и станува составен дел од компанијата.

 2020   RENAULT TRUCKS МАКЕДОНИЈА

Технокомерц АД Скопје го носи Renault Trucks во Македонија и станува официјален дилер и сервисер на Renault Trucks во државата, со

свој продажно-сервисен центар во Скопје.

 2024   TEHNOKOMERC KOSOVO

Технокомерц АД Скопје го прошири пазарот со отварање на своја компанија во Република Косово 

Контакт

Имате прашања?
Контактирајте нѐ! Нашиот тим ќе Ви одговори во рок од 24 часа.
 

Име *

Email *

Мобилен

Порака *

Пораката е примена!

ул. Јадранска магистрала бр. 56 - 1000 Скопје
+389 2 3097193
+389 2 3097086
tehnok@tehnokomerc.com.mk
Посетете ја нашата Фејсбук страна
За нас
Производи
Контакт
bottom of page